עוגת הדרים שקדים

כשאני קוראת מתכון אני בדרך כלל מנסה לנחש את הטעם שלו ואם הוא ימצא חן בעיניי. אחרי זה זה כבר שאלה של האם יש לי את כל החמרים בבית וסבלנות לבצע מתכון ארוך במיוחד. הפעם מצאתי עוגה בחושה של רביביה וסיליה . הרעיון נשמע מעולה כי הן משתמשות בשמנת חמוצה (שתמיד מניבה מאפים רכים) ובהדרים (שנותנים טעם רענן ונפלא לעוגה) אבל רק אחרי שקראתי את המתכון (אחרי שכבר "ננעלתי" עליו) ואת כל רשימת המרכיבים (שחלק משמעותי ממנה היה לי חסר) ידעתי שזה הולך להיות אילתור אחד גדול.

חממו תנור ל180
תבנית אינגליש קייק אחת
עוגה
נו, אפייה מסורתית חשבתם שנתחיל במשהוא שהוא לא הקרמת חמאה ?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.