עוגת נוטלה וחמאת בוטנים בציפוי גנאש

בעיניי השילוב בין שוקולד לחמאת בוטנים מושלם, כנראה הטעם השוקולדי עם שמץ מליחות יוצרים טעם משלהב. השוקולד דומיננטי יותר בציפוי משום שבתערובת הבצק שילבתי עם חמאת הבוטנים נוטלה. עלי לציין שהתוצאה היתה נפלאה,אישית אני מעדיפה לאכול את העוגה חמה, אך גם לא מחוממת היא טעימה ולחלוחיתכאן על שום תוספת הריוויון.

העוגה המתקבלת הינה עסיסית וטעימה מאוד.

חטיפי שוקולד חמאת בוטנים ריסוק החטיפים

כל החומרים להכנת העוגה הבצק מוכן ומסודר בתבנית

העוגה אפוייהומשמאל חתוכה ומוגשת לאכילה

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.