עוגת פטל, שקדים ושוקולד לבן

עוגת פטל, שקדים ושוקולד לבןאין כמו עוגות בחושות. כאלה שמכינים בכמה דקות של עבודה לא מאומצת, ובתום האפייה מגיחה מהתנור עוגה ריחנית ונפלאה. בקיץ הן אפילו עוד יותר מפתות, עם כל הפירות היפים שגודשים את השווקים.

העוגה הבאה משלבת בתוכה פטל, שוקולד לבן ושקדים, והיא חמאתית, רכה ופשוט מעולה ליד הקפה של הבוקר (או אחר הצהריים). אם אתם אוהבים פירות יער – אל תפספסו את העוגה הזאת, ואם לא – יכול להיות שתמצאו אהבה חדשה 🙂

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.