עוגת פירות העונה

כתמיד נותרים במקרר מיני פירות העונה ורגע לפני שנשליכם נוכל לנצלן ולהכין עוגת פירות נפלאה ובזריזות רבה.לאחר שהעוגה מצטננת קלות מצפים אותה בזיגוג סוכר מעט חמצמץ והעוגה מקבלת מראה מושך ומפתה. מתאיה לקפה של בוקר או אחר הצהרים ובכלל לכל עת שנרצה.עוגת פירות העונהתבנית 26/ קוגלהוף/ 2 תבניות אינגליש קייקהמצרכים:4 ביצים3/4 כוס סוכר1/2 כפית ונילכוס שמן

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.