עוגת פרג (עם ציפוי שוקולד)

כן, זה חומר גלם שנוי במחלוקת , אבל אני יכולה להבטיח לכם שרוב האנשים ששונאים פרג טעמו פרג מעופש, שנטחן והשמן שבתוכו הספיק להתעפש . שום כמות של סוכר לא תוכל להוציא את הטעם המריר הזה מהמאפה. אני אישית אני מתה על החומר ודי משוכנעת שהוא משפיע על מצב הרוח (ומופיע בבדיקות סמים ?)

כמובן שלקראת פורים זה ה"מרכיב החודשי" של מנטקה ואוזני המן אף פעם לא היו ה"קטע" שלי אז החלטתי להביא לכם עוגה , רכה טעימה עם המון שוקולד מעל :

לתבנית אינגליש קייק
המתכון מהספר של אורנה ואלה (עם שינויים קלים)
עוגת פרג סופי
מחממים תנור ל180 מעלות

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.