פסטה נפוליטנה עם טונה ופטריות

בימים אלה בהם השיגרה הופרה מפאת המצב הבטחוני נושא האוכל מקבל שינוי מבחינת ההשקעה והזמן לו מקדישים להכנת הארוחות, מחפשים מתכונים יחסית קלים ומשתדלים להכין ממה שיש בבית וכמה שפחות לקנות בחוץ. לכן משתפת כאן במתכון של פסטה נפוליטנה שהוא בעצם רוטב עגבניות בסיסי והוספתי טונה מקופסא, מוצר שקיים כמעט בכל בית. התבלינים המצויינים במתכון יכולים להיות טריים או מיובשים והפטריות יכולות להיות טריות או מהקפאה.
מה שמובטח לכם שכל בני הבית יהנו מהטעם.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.