פעם אחת, אונו

לפני שאני הולך למסעדה, אני בודק מה אמר עליה שגיא כהן, מבקר האוכל של עיתון הארץ. 
לא שהוא האורים והתומים שלי או כוס התה אבל אם יש למישהו מה לומר בצורה חכמה, הוא האיש. בעבר, הייתי קורא את רוגוב אבל כשזה עלה למרומים, נשאר כהן. כהן, שאין לו מה לבקר, הוא מתבל את מילותיו בציטוטים פואטיים חסרי תוכן אבל הם מספיקים כדי למלא את ה200 מילה שהוא צריך לספק עבור המסעדה אותה הוא מבקר. 
לאחרונה, לדעתי שגיא כהן קצת נסחף. הוא מחפש בנרות את הפינות הקטנות, אלו שנופלים עליהם כל חסרי הנסיון העובדים במסעדה ועל נפילות קטנות אלו הוא מבסס את הביקורת שלו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.