פשטידת קישואים ירוקה

לא תכננתי אותה, היא פשוט יצאה לי…
במהלך יום בישולים משוגע שגם הוא לא תוכנן בכלל, אלא התגלגל לו ככה…
ופתאום מצאתי את עצמי עם כמה קישואים שטופים שחיכו שמישהו יעשה איתם משהו…
כבר לא היה לי מקום בשבילם בסיר הקציצות, אז נאלצתי למצוא להם מקום אחר…

חומרים

4 קישואים בהירים
חופן נאה של עלי מנגולד/ תרד
3-4 שיני שום
2 ביצים
2 כפות קמח קוקוס
1 כף שמן קוקוס
אופציונלי: פיסת גבינה קשה לפי טעמכם

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.
חולטים את המנגולד קלות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.