קוקוס

בטיול פסח האחרון שלי רציתי להכין קינוח,אז הבאתי חלב קוקוס ופלחי מנדרינות בסירופ בתוך קופסת שימורים שמצאתי במכולת,כל זה בשביל לשטוף את הגרון מהמצות לבל ניחנק.
את החלב קוקוס והמנדרינות הקפאתי,האמת קצת יותר מידי.המנדרינות הקפואות נהדרות אבל החלב קוקוס היה קשה מידי והיה צורך להפשיר אותו מעט או לגרד לברד.
אבל בזמן הזה גיליתי תגלית "מרעישה"-אם מקפיאים את החלב קוקוס ומפשירים אותו לגמרי,אחרי פתיחת הקופסא כל השומן של הקוקוס מצטבר לצד אחד ואפשר לשפוך בנפרד את המי קוקוס הדלילים.למה זה טוב?לכל דבר שנרצה להשתמש בו כמרקם סמיך,עשיר בטעם,במיוחד בפחיות שאחוז השומן בהם קטן מ18 אחוז….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.