רולדות במלית כבדים ופטריות

מתכון זה היינו מכינים לפני שנים, לרוב כאשר רצינו להכין משהו מיוחד לאירוח או כאשר היינו מוזמנים לחברים .
המלית היתה משתנה,אם כמלית מלוחה או מתוקה, בשרית , חלבית או צמחית. הפעם אני מגישה את האופציה הבשרית ולכן מרכיבי הבצק אינם מכילים מוצרי חלב. ואם נרצה באופציה החלבית נוכל להמיר את המרכיבים בשמנת חמוצה ובחמאה.

רולדות במלית כבדים ופטריות
2 רולדות

המצרכים לבצק:
3 כוסות קמח תופח
200 גרם מזולה רכה
ביצה
קורט מלח
1/2 כוס מים מהברז(לא משתמשים בהכל)

המצרכים למלית:
בצל קצוץ
500 גרם כבדי עוף קצוצים
כוס פטריות שמפניון קצוצות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפות סויה

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.