שעועית ירוקה עם שום, שקדים ושומשום

הילדים אוהבים לאכול את השעועית הירוקה ככה, כמו שהיא. מקסימום קצת שמן זית ומלח עליה. לפעמים אולי עם רוטב סויה.
זה לא אומר שלנו אסור להכין לעצמנו משהו קצת יותר מעניין, נכון?
אני משאירה לילדים מנה משלהם, שייהנו להם. לפעמים הם גם מוכנים לטעום מהמנה של הגדולים (דרך מצויינת לחשוף אותם לעוד מנות, לעוד טעמים ולא להישאר עם צמצום קולינרי שכזה)….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.