פוקצ'ה בטעמים

פוקצ'ה ופיצה מאפים איטלקיים נפוצים שאני אוהבת להכין לעיתים קרובות
בעצם מדובר באותו בצק כאשר ההבדל מתבטא בעובי הרידוד ,זמני אפייה ובתוספותלפני כמה ימים הוזמנתי לסיור במחלבת גד בקיבוץ נחשוןשמחתי מאוד על ההזדמנות לבקר במחלבה וללמוד על האופן בו מכינים גבינותהיה מפתיע מאוד לגלות שלמרות שמדובר בחברה…

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המערוך המקפץ )

סגור לתגובות.