פוקצ'ה אנטיפסטי

אני אוהבת אנטיפסטי כי ירקות ואני חברים טוביםהשילוב בין אנטיפסטי לפוקצ'ה עם שמן זית ותבלינים הוא שילוב נהדרתגוונו עם הירקות לפי העונה,הצבעים והטעםאפשר לפזר גבינות אם אתם רוצים פוקצ'ה יותר עשירה בטעמיםבמתכון הזה השתמשתי בבצק פוקצ'ה מוכן של בונזו'ר בונזו'ר פינקו אותי ושלחו לי מוצרים  חדשים…

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המערוך המקפץ )

סגור לתגובות.