‫איך חותכים שום‬

‫אחת הדרכים הכי טובות להגיע לאותנטיות כשמבשלים אוכל תאי היא להקפיד על צורות החיתוך המסורתיות, ובמקרה של השום לצורת החיתוך יש סיבות שהן מעבר לאסתטיקה. כמעט אף פעם לא תמצאו אוכל תאי עם שום חתוך לפרוסות. גם כשהוא חתוך גס, תמיד הוא יהיה גם מעוך במידה מסוימת. שום, כידוע, מכיל שמנים אתריים שמשתחררים כשמועכים אותו. […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ )

סגור לתגובות.