‫תמרהינדי: חמוץ-מתוק-טעים‬

‫עצי תמרהינדי גדלים בכל פינה בתאילנד, ופירותיהם, הנתונים בתרמילים ירוקים שאחר כך הופכים לחומים, נראים כמו פול ירוק או בוטנים ארוכים בצורות מוזרות. רמת החמיצות/מתיקות של הפרי משתנה לפי זן העץ, ולכל סוג יש שימושים שונים. במטבח התאי משתמשים בתמרהינדי כדי להוסיף חמיצות לאוכל. בניגוד למיץ ליים, שאותו נהוג להוסיף לתבשילים רק בסוף התהליך, את […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ )

סגור לתגובות.