שושנים – הפעם שק"ם אמיתי

זוכרים את בצק השק"ם ש"הרסתי" לפני שבועיים ? הוא כאמור שימושי להפליא (אבל בבקשה עם חמאה) והחלטתי לחזור להשתמש בו והפעם לזכור לשים אבקת אפייה.
שושנים הם בעצם סוג של עוגיות ממולאות בקצף חלבונים. ולדעתי הן הכלאה של שמרים עם בצק פריך , יש ביסוס להנחה כי הבצק תופח (עם אבקת אפייה) אבל העשיה שלו היא כמעט כמו בצק פריך (חמאה קרה, קירור לפני האפייה).

המתכון נלקח ממאקו – כמובן שהורדתי בכמויות , מה אנשים אמורים לעשות ב100 עוגיות ?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.