מקלות גריסיני מדהימות מקוואקר עם מרק אפונה שיחמם את החורף

זה נכון שעוד לא יורד גשם אבל זה לא העיקר המתכון הזה.
הרעיון למרק הגיע לאחר שהתלבטתי בין שני מתכונים שהמרכיב שלהם הוא קוואקר (במסגרת הפרוייקט שלי במאקו).
אלא שההחלטה נפלה על המתכון הנוכחי וזאת מכיוון ששוב ירדו 3 טיפות באיזה ערב ועל כן, גייסתי את עצמי לטובת העניין.

את הגריסיני האלה מכינים בשתי דקות עבודה. זה קל מאין כמותו וגם טעים אששש.
לכו על זה, לא תצטערו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.