יפן, חלק ב': סושי מדהים בחמש בבוקר

[על שוק דגים משוגע, על כמה זה עולה לנו, ועל טונה, הרבה טונה]

אם הארוחה הראשונה שאכלתי ביפן הייתה ראמן, הארוחה השנייה הייתה סוג של סושי, אבל כזה שנאכל בסיטואציה לא שגרתית בעליל. אחרי שעתיים בטוקיו הצטרפה אליי דפנה היקרה, שותפה מצויינת לאוכל ולנסיונות קולינריים, וטיילנו יחד במשך השבועיים הראשונים (אז היא תצוץ פה לביקורים מדי פעם). החלטנו שאם כבר ג'ט לג, אז עד הסוף, ואחרי חצי לילה של שינה הזוייה (וחלומות על הבית שפוקדים אותי תמיד ביום הראשון של טיול ארוך), גירדנו את עצמנו מהמיטה בשלוש וחצי, כדי לתפוס מונית אל עבר צוקיג'י. מדובר בשוק הדגים של טוקיו (ואטרקציה תיירותית יחסית מוכרת), והסיבה ל…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אוכל למחשבה )

סגור לתגובות.