בוץ מיסיסיפי

יש עוגות שמספרות בדיוק מה הן -עוגת שוקולד למשל, יש כאלה שמתמקדות רק במרכיב שנותן הרבה למרקם אבל לא לטעם -עוגות שמרים ויש קבוצה של עוגות שיש להן פשוט שמות גרועים : עוגות שיש לדוגמא, מי ירצה לאכול משהוא בטעם שיש ? ודרך אגב , ככה לא נראה שיש !
עוגת "בוץ מיסיסיפי" היא בדיוק כזאת, כלומר מה הקטע לתת לעוגה שם של בוץ ועוד של נהר ספציפי בארצות הברית, מצד שני היא טעימה בטירוף, בדיוק לימים בהם אתם רוצים משהוא קרמי ומושחת שהוא לא מוס.

המתכון מכאן : "מתכונים שנראים טעימים"
ועליו התבצעו כמה שינויים

מחממים תנור ל180 מעלות
הרעיון של העוגה לפחות בגרסא שלי , היא עוגת שוקולד שמעליה יש פודינג…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.