ביף ג'רקי

אחרי שהכנתי סלמון ג'רקי ואחרי שהתחלתי להכניס לפעילות את מייבש המזון שקיבלתי במתנה מחברה (תודה מיכל!) הגיע הזמן לנסות להכין גם ביף ג'רקי.
זהו בשר שמשמרים אותו בייבוש. בדרך כלל בוחרים בנתח לא שומני.
בהתחלה הבנתי שמייבש המזון שיש לי אינו מותאם להכנת ג'רקי'ס ולכן הכנתי את הסלמון בתנור. זה היה יותר מדיי מסורבל ומצאתי את עצמי נמנעת מלהכין עוד, על אף שזה היה הצלחה גדולה!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.