טארט שוקולד

טארט שוקולד או טארט שוקולד קציפתי

אהלן 🙂

את ההשראה למתכון הזה לקחתי מהאתר "marmiton" אתר נהדר עם אוסף של מתכונים באמת עצום (בצרפתית)
אתם מכירים את זה שמספיק לקרוא מתכון ולהבין שייצא מזה משהו טוב?
אז זה מה שקרה עם המתכון הזה 🙂 אז נכון שקצת שיניתי אותו ,אבל באמת לא הרבה.
העוגה יוצאת מרשימה וטעימה בלי יותר מדי מאמץ אז למה לא להוסיף אותו פה שגם אתם תתפנקו?


הנה לכם המתכון:

החומרים לתבנית טארט 26


לתחתית הבצק פריך:
150 ג קמח
קורט א.אפיה
75 ג חמאה
75 ג סוכר
ביצה
כף מים (לפי הצורך)


לשכבת השוקולד:
4 חלמונים
2 כפות קורן פלור
70 ג סוכר
1/2 ליטר חלב
150 ג שוקולד מריר

לקציפה:
4 חלבונים
50 ג סוכר

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפיה ביתית )

סגור לתגובות.