כבד קראמבלי בתנור

אני תמיד מחפשת עוד דרכים להכין כבד, כי אני מודה יש משהו בטעם שלו שעוד לא פשוט לי. ועם זאת אני לגמרי מבינה את החשיבות הגדולה שבאכילתו.
לכן אוכלת כבד אחת ל-10 ימים, שבועיים.

הנה המתכון החדש שניסיתי בלי הבייקון…
מה אומר, רעיון מדליק ביותר!

קמח קוקוס מעורבב עם תבלינים (מלח, פלפל, רוזמרין, פפריקה)
נתחי כבד בקר מעורבבים בתערובת
[אני בטוחה שנתחים של כל דבר אחר גם ישתלבו פה היטב]

עיגולי בצל ושום קצוץ מעל עם שמן קוקוס וקצת מים או נוזל אחר
ויאללה לתנור- 180 מעלות לכ-45 דקות

יצא ממש ממש מגניב!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.