כמו כרובית מטוגנת, רק בתנור

אני ממש אוהבת כרובית מטוגנת!
טוב, אני ממש אוהבת כרובית…

אולם כרובית בד"כ מטגנים בשמן לא משהו… ומשתמשים גם בפרורי לחם…

אז החלטתי להכין לי משהו שיתאים לצרכיי, הן מבחינת המרכיבים והן- הכי חשוב- מבחינת הטעם!

חומרים

כרובית שלמה מפורקת לפרחים בינוניים עד קטנים
1-2 כפות שמן קוקוס/ זית
1 ביצה
2 כפות קמח שקדים
כורכום, מלח, פלפל
1 שן שום מעוכה היטב

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 200 מעלות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.