לזניה מגן עדן

לזניה זה משהו שתמיד בא



אם אני מעיינת בתפריט כלשהו ועייני רואות את המילה "לזניה" 

זה תמיד יהיה עם סימן שאלה:
לזניה??
לאאא…
(זה משמין)

וכך הגיע הבוקר והייתי צריכה לפצות את עצמי על מאורעות אמש

(עוגה מסובכת של פייר הרמה שניסיתי להכין בחוצפתי

ובאמת – אם כבר פתחתי סוגריים:

איזה סיבה יש לפייר הרמה לפרט את שיטות האפייה והבישול שלו?
הרי מי שקונה את ספריו בוודאי לא יעיז לנסות להכין משהו!
עוגת ה"אופרה" של פייר הרמה שנכשלה
ואם כך- בוא נשמיט מהמתכון את המילים:
"קודם", "להקציף", "לנפות", "אחר-כך", "לערבב"
ועוד כל מיני מילים לא חשובות שכאלה)

 ואין נחמה גדולה מלזניה מרגשת ומבעבעת

ומה שמיוחד בלזניה הכל כך אלוהית ה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אז מה את עושה כל היום )

סגור לתגובות.