לחם שוקולד


שקד הוא זה שנתן לי את הרעיון ליצור לחם שוקולד,לכבוד יום פעילות עם המשפחה בבית ספרו,זאת לאחר ששאלתי אותו איזה דבר מעניין כדאי להכין.
לחם השוקולד מפיץ ריח של עוגה,טעם שמזכיר עוגה אך הוא לחם לכל דבר.מלבד קקאו העשרתי אותו בשוקולד מומס לתוך הבצק ולאחר התפחה גלגלתי יחד עם חתיכות שוקולד קצוצות גס.
חלק מהבצק השחרתי בעזרת אבקת צבע מאכל שחור טבעי,מה שנתן מראה מרשים ומזעזע כאחד.
מומלץ לאכול את הלחם מיד אחרי ההוצאה מהתנור כששברי השוקולד בתוכו נמסים וחמים,פרוסת לחם עם שוקולד-גרסת השובב.



לחם שוקולד
קילו קמח
100 גרם סוכר
5 גרם מלח
600 מ״ל מיים
50 גרם אבקת ככאו כהה
100 גרם שוקולד מריר מומס
30 גר…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.