מבוא

כל ישראלי יודע איך שיר נולד- כמו תינוק.

אבל איך האוכל שלנו נולד?
מהם העקרונות הבסיסיים שנותנים למה שאנחנו אוכלים את התכונות הייחודיות שלו?

בבלוג הזה אנסה לחלוק את העקרונות המדעיים שעומדים בבסיס האוכל שלנו- מה גורם למוצרי מאפה לתפוח, מה מחמיץ את המלפפון החמוץ, למה שוקולד גורם לתחושה כל כך טובה (לפחות בהתחלה) ומה קורה כשעושים רוטב ויניגרט.
השאיפה היא לפרסם מתכונים שממחישים את הנושא, ביחד עם ההסבר המדעי לתכונות האוכל.

על אף השכלתי הפורמלית בענייני מזון, ברור לי שיש רבות שאני לא יודעת, ותמיד שמחה לדעת עוד- אשמח לשמוע תגובות מהקוראים.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אוכלוגיה )

סגור לתגובות.