מה אפשר לעשות עם עיגולי חצילים בתנור?

הגיעו החצילים והחלטתי לחתוך לעיגולים ולהמליח.
אח"כ שטפתי וייבשתי קלות והכנסתי לתנור  לכ-45 דקות עד שהיו מוכנים

לפני

אחרי

ועכשיו נשאלה השאלה- מה עושים איתם? [זה קורה לי לפעמים שאני מכינה משהו ורק אחרי שהוא מוכן מתחילה לחשוב על זה…]

מאחר והיו גם קציצות בבית, זה ממש התבקש לאכול אותן עם החצילים, בסוג של סנדביץ'

חלק "סתם" נשנשנו על הדרך.
וחלק נחתכו

ונכנסו לסלט רענן כזה עם מגוון ירוקים, פלפל צהוב ושקדים

עם שמן זית, בלסמי ומלח

אפשר גם- סלט סביח (עם ביצה קשה וירקות למיניהם. אני הוספתי גם סרדינים)

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.