מילפיי

פרץ של אהבה לבישול מראה את אותותיו בשקד בזמן האחרון והוא מבקש כמעט כל יום להכין משהו חדש ומפתיע,משהו שאף אחד לא מכין,אמירות שמזכירות לי את עצמי.לאחר שהכנו ביחד מעין מילפיי בעזרת קרקרים,עגבניות ומוצרלה לארוחת בוקר ושקד יודע כעת לבטא היטב את המילה מילפיי,התפננו להכין את הדבר האמיתי.

בצק עלים שרידדנו עם מעט סוכר,נכנס לתנור עם לחץ מלמעלה בשביל שהבצק לא יתרומם ושישאר דק,לאחר 20 דקות של אפייה,השחמה יפה של הבצק שהפך לדפים דקיקים ופריכים,חתכנו את הבצק למלבנים.
הכנו מבעוד מועד קרם פטיסייר שעורבב יחד עם קצפת שאותו מרחנו בין שכבות הבצק המתקתק-הכפיות מוכנות וקדימה…לאכול.עוד מתכון לרפרטואר של שקד….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.