תבשיל כרוב חמצמץ

חיפשתי טעם כזה חמצמץ מעט, שיתאים לתפוח ירוק ולכרוב.
נראה לי שמצאתי

חומרים

1/2-1 כרוב (תלוי כמה אוכלים אתכם)
1 תפוח ירוק
1-2 כפות שמן קוקוס
פיסת ג'ינג'ר טרי מגורד או 1/2 כפית אבקת ג'ינג'ר מיובש
1 כף חומץ תפוחים (אורגני)

אופן ההכנה

מחממים שמן קוקוס בווק/ מחבת.
קוצצים את הכרוב דק ואת התפוח לחתיכות קטנות.
מכניסים אותם למחבת ומערבבים היטב למשך מספר דקות.
מוסיפים את הג'ינג'ר ואת חומץ התפוחים ומערבבים עוד זמן מה.
מנמיכים את האש ומכסים את המחבת….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.