מלאי כופתה

הבלוג מארח: שי קלפר

מכירים את האנשים האלה שעושים חביתה או אורז לבן יותר טעים מכולם?
מכירים את אלה שמרגישים נוח בכל מרחב שיש בו כיריים וסירים?
כאלה שלא פוחדים מתבלינים, ובכמויות?
אז כזה הוא שי, להלן  – "גיסי"
את הפעם הראשונה שהוא בישל לנו ארוחה אני זוכרת היטב
בביתם (אם אפשר לקרוא ל-35 מטר מרובע על גג בקומה שישית,
ללא מעלית, בדרום תל אביב – בית)
ארוחה הודית מושקעת ומושלמת
התעלפנו – ורצינו עוד!
מאז עבר הרבה קארי בסירים
הדירות התחלפו וגדלו, ילדים נולדו,
אבל החשק לאוכל הודי נשאר
ולהודו אני כנראה לא אגיע (נושא לפוסט אחר)
אז חלומות על פוסט משותף נרקמו בפגישות המשפחתיות
והנה הוא כאן – אוכל הודי חסר רחמים, 

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אז מה את עושה כל היום )

סגור לתגובות.