קיש דלעת רוקפור ופקאן

מתכון של דנית קימל

קיש דלעת, רוקפור ופקאן

תבנית טארט מתפרקת בקוטר 26 ס"מ בעלת דפנות גבוהות

רכיבים:

לבצק
½2 כוסות (350 גרם) קמח
½ כפית מלח
200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

1 מכל שמנת חמוצה
2 חלמונים

למלית
35 גרם חמאה

500 גרם דלעת , קלופה וחתוכה לקוביות בגודל 2 ס"מ…….אני גיררתי בפומפיה….

מלח, פלפל שחור
100 גרם גבינת רוקפור מפוררת גס
1 כוס (100 גרם) אגוזי פקאן (חצאים או קצוצים גס)

2 כפות עלי טימין טרי
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
2 ביצים
1 חלמון…………….אני לא שמתי.

אופן הכנה:

1. שמים את כל מרכיבי הבצק לבד מהחלמונים בקערה, או בקערת מעבד מזון, ומעבדים לפירורים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.