מרציפן לשבת

זה באמת משהו קטן כזה וחמוד
לא מצריך המון עבודה, רק קצת עיבוד

ממליצה לאכול במנות קטנות
כדי שהתענוגות לא יהפכו להאשמות

באופן מפתיע הילדים אהבו
ועוד ועוד ביקשו וביקשו
[מישהו היה צריך לעצור אותם…]

חומרים

כוס שקדים טחונים/ קמח שקדים
2 כפות דבש/ סילאן/ מייפל
כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

זו השיטה הפשוטה, יש מורכבות ממנה.
בשבילי זה היה מעולה!
במעבד מזון מערבבים את כל החומרים יחדיו למשך כמה דקות, עד שנוצרת עיסה אחידה.
אם יש צורך לשדל אותה בעזרת מרית בצדדים, עשו זאת.

כשהכל התחבר לו אפשר להניח על נייר אפייה בתבנית ולגלגל ליחידה אחת….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.