מרק בניחוח של חורף

אצלנו בבית אוהבים לאכול מרקים.זה כיף,זה מחמם,זה עושה נעים בבטן.
השבוע ששירי הרימה לי להנחתה-"בא לי מרק",אני מיד בודק מה יש במקרר ומכאן ממשיך הלאה.
החלטתי לעשות מרק כרובית,אבל בשביל להעצים את הטעם שלה,הקפצתי אותה בחמאת עיזים,הכרובית התקרמלה היטב,החמאה הוציאה טעמים אגוזיים ומכאן כל תכולת המחבת עברה לסיר עם חלב,להמשך בישול.
לאחר ריכוך הכרובית,הכל נטחן לקרם חלק.
את המרק הגשתי גם עם ארטישוקים שבישלתי לפני כן  בתוך המרק וא"כ הקפצתי במחבת….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.