מתכונים רבותי,מתכונים

מתכונים אחדים של פוסט קודם

תות במשרה יין-

10 תותים
100 מ"ל מי סוכר
50 מ"ל יין אדום
50 מ"ל יין לבן
2 פרוסות דקות של ג'ינג'ר טרי

שמים בשתי שקית וואקום 5 תותים בכל אחת.לאחת שמים 50 מ"ל יין אדום,50 מ" מי סוכר ופרוסת ג'ינג'ר
ולשנייה אותו הדבר רק עם יין לבן.אוטמים במכונת וואקום ל-6 שעות.
לנטולי מכונת וואקום-משרים את התותים בנוזל ל-10 שעות לפחות.

קציפת תפוח ווסאבי-

2 תפוחים עם קליפה חתוכים לקוביות
50 מ"ל מי סוכר
משחת ווסאבי לפי הטעם
100 מ"ל יוגורט עם אחוז גבוה של שומן(ניתן להמיר בחלב קוקוס באותה הכמות,או שמנת מתוקה לחצי מהכמות)
2 דפי ג'לטין
כפית מיץ לימון
10 עלי תרד חלוטים
כפית שטוחה אבקת ויטמין סי או חצי כפית סודיום …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.