מתקזזים

עוגת גזר עם קמח כוסמין ואגוזי לוז. צילום: אסף אמברםאחרי שבועיים מלאים בארוחות משפחתיות עתירות קלוריות וקינוחים מטורפים עם מיליון טעמים ומרקמים, אין ספק שהחזרה לשגרה צריכה להיעשות בהדרגה. עוגת הגזר הבאה היא בדיוק מה שצריך ליד הקפה של הבוקר, מבלי להרגיש מקופחים, גם אם רוצים קצת לקזז קלוריות אחרי החגים. היא קלילה ביותר, עסיסית מאוד (בזכות השימוש בשמן) ועשויה מקמח כוסמין, בו התאהבתי ממש לאחרונה.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.