סוכריות צנונית בדאשי

dashiradish01

 

שני הורים יש לו למתכון הזה, אחד, מרק האודן היפני (לא להתבלבל עם אטריות אודון) שריח הביסלי-גריל שלו מלווה אותי עד היום. אפשר למצוא אותו בכל חנויות הנוחות ביפן ברגע שהחורף רק מציץ מהצד, כסיר מלבני גדול ליד הקופות ובתוכו אסופה של שיפודים, כופתאות דגים והפתעות נוספות. שולפים מהציר הריחני את אלו שאוהבים ומשלמים לפי משקל, עונג אמיתי.
מכל המרכיבים ליבי שמור לפלחי הדייקון העצומים שסופגים במשך שעות את טעמי הים ונשארים פריכים ורעננים שבא למות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: פתיתים )

סגור לתגובות.