סופגניות,כבר מריחים אותן בכל סופר

אין כמו ריח של סופגניות וכמו תמיד לפני חנוכה אי אפשר להתעלם מהריח בכל סופר, אבל אני תמיד נמנעת מלקנות בחוץ ותמיד מעדיפה תוצרת ביתית.
אני ממליצה גם לכם לנסות את המתכון הזה הוא מומלץ מאוד

אני מכינה לפי המתכון של קרין גורן ויוצא מעולה.

כמות: 30 סופגניות
חומרים
1 קילו קמח
1 שקית שמרית (50 גרם)
1/3 1 כוסות חלב פושר (330 מ"ל)
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
85 גרם חמאה רכה
2 כפות ברנדי (30 מ"ל)
קליפה מגוררת מ-1/2 לימון (לא חובה)
אבקת סוכר לקישוט
ריבה למילוי

אופן ההכנה
שמים במיקסר עם וו לישה חצי מכמות הקמח (בערך) ומערבבים פנימה שמרית.
 מוסיפים חלב, סוכר, ביצים, חמאה, ברנדי וקליפת לימון ומערבלים לקבלת תערובת אח…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.