סטייק כרוב

כרוב  הוא ירק נהדר אך לפעמים מושמץ.נהוג לאכול אותם כסלט חי\כבוש\מוחמץ או מוקפץ כרצועות לתוך הנודלס האסייתי-ישראלי שאנו מכירים.
במטבח האסייתי נהוג לפעמים לחרוך כרוב או חסה ולהגישם פשוט צלויים על גריל כמו שהם כתוספת לבשר וכו'.
הצלייה לכרוב עושה לו טוב,מעצימה ומפתחת בו טעמים חדשים.
אני,כארוחה צליתי נתחי כרוב גדולים וצליתי על מחבת כ-3 דקות מכל צד,הכרוב נצלה,מתרכך אך נשאר עדיין פריך במרכזו.אחרי הצלייה  ה"סטייקים" קפצו ראש לתוך רוטב של חלב קוקוס,סויה,סילאן,פלפלים חריפים וכוסברה ושחו חתירה כ2 דקות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.