סלט תפוחי אדמה, עגבניות שרי ואדממה, ברוטב לימון ונענע

לקראת חג שבועות עברתי על חלק מספרי הבישול שלי, וביניהם סדרת ספרי המתכונים של החנות הלונדונית Books for Cooks. מצאתי שם מתכון לסלט תפוחי אדמה, עגבניות שרי ואפונה, התלהבתי והחלטתי לנסות להכינו. אני מאוד מחבבת אדממה (פולי סויה) לאחרונה, אחרי שפעם אחת השתמשתי בהם כשהכנתי אורז מלא עם עשבי תיבול ופירות ים, ובטעות שמתי אדממה […]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: פשוט מבשלת )

סגור לתגובות.