עוגיות שיבולת שועל, מייפל ושוקולד לבן טעימות רצח

לפני כמה חודשים נטלי חגגה יום הולדת לבלוג וערכה מפגש לקוראים, אליו כל אחד צריך היה להביא משהו שהוא הכין. משהו מהבלוג שלה.

לאחר התלבטות בת מספר ימים – בכל זאת, מדובר בהחלטה הרת גורל – נפל הפור על עוגיות אנזאק.

קודם כל, הן היו קלות ומהירות. ואני לחלוטין חיפשתי קל ומהיר באותו הזמן.

(אוקיי, אני תמיד מחפשת קל ומהיר)

חוץ מזה, זכרתי שאחותי הכינה אותן פעם

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: Morcake )

סגור לתגובות.