עוגת פבלובה עם פירות הדר

אנה פבלובה הייתה בלרינה רוסייה מפורסמת, אישה יפה והשראה לעוגה. הייתי אומרת שמדובר בהישג מכובד. אפילו אם אין לכם שום זיקה לבלט או מחול, פבלובה לא תשאיר אותכם אדישים. מדובר בשכבות של מרנג אוורירי, קשה וקרנצ'י מבחוץ ורך מבפנים. משהו שמזכיר חצאיות בלרינה או בלרינות עצמן – חסרות משקל אך קשוחות. בין השכבות מחבר קרם עשיר – במקרה הזה בטעם תפוז….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.