עוגת שוקולד פקאן

נוטפת שחיתות
המתכון המקורי שנראה מצוין בתמונות כאן, (אני מאד אוהבת את סגנון הצילום שלה) הבעיה התחילה כשהתחלתי לקרוא את האנגלית, אני באמת לא סובלת עוגות מבוססות קקאו וגם כמויות הסוכר מטורפות (יש שם משהוא כמו שלוש כוסות אבקת סוכר ! היא לא נורמלית !) אז עשיתי פניית פרסה, בראוניז כולם אוהבים, פקאנים יש (ערמות של פקאנים לא קלופים, ככה זה כשלחברים של ההורים יש עצי פקאן ולאף אחד אין כוח לקלוף) אז חיברתי בין השניים :

בראוניז :
מחממים תנור ל180 מעלות
שמים 200 גרם חמאה ו200 גרם שוקולד בתוך סיר קטן. נסו לאזן את השווקלד על החמאה כך שהוא לא ישרף ולא יגע ישירות בסיר. כשהכל נמס מערבבים טוב מורידים מהאש ומוסיפים כוס סוכר…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.