עוגת שכבות קרם גבינה ופירות יער

העוגה הזו נוצרה לאחר מחשבה רבה. אני אוהבת עוגות בעלות שכבות ולא רציתי לאפות עוגה ולפרוס אותה. לכן הכנתי בצק פריך, אותו מרחתי בבסיס 4תבניות בקוטר 24 ולאחר האפייה חילצתי אותן. תוכלו כמובן להשתמש בתבנית אחת. הכנתי קרם מגבינת שמנת וקצפת ולמעוניינים להשתמש בגבינות רזות יותר ניתן להשתמש בגבינות לבנות כ-9%-5% . מרחתי על כל שכבה קרם, פיזרתי פטל שחור ודומדמניות וגם כאן תוכלו להשתמש בכל פרי אחר כדובדבנים, תותים פרוסים ועוד….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.