עוף בלימון

יש המון מתכונים לעוף בלימון. יש גרסאות אסייתיות נהדרות בהם אנחנו נתקלים לא אחת במסעדות סיניות שונות. כמעט כל מתכון שיש בו שילוב של לימון ועוף הוא מתכון מנצח לאוהבי האוכל החמצמץ.

גם המתכון הזה משתייך לקטגוריה זו. אין זו מנה חריפה כלל והלימון הוא במידה, כך שהמנה מקבלת ארומה מיוחדת ומעניינת.

עוף בלימון

חומרים:

עוף שלם מחולק ל 8 ללא עור

כ 3 כפות שמן תירס או חמניות

מעט קמח תפוחי אדמה או קמח רגיל

מיץ וגרידה מלימון אחד

מלח ופלפל שחור טחון טרי

1 כפית אבקת מרק עוף

3/4 כוס מים

מה עושים:

בשקית ניילון מכניסים כ- 2 כפות קמח תפוחי אדמה (או קמח רגיל)….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: לא על האוכל לבדו )

סגור לתגובות.