עוף בסומאק, לימון וזעתר

שבועות מאחורינו,חוזרים לשגרה!!!
מצרפת לכם מתכון משגע, שינוי מרענן לעוף. שאצלי אהבו מאוד .
 למתכון:
6 כרעיים.
2 בצלים סגולים, פרוסים דק
2 שיני שום, כתושות
4 כפות שמן זית,
  1 וחצי כפיות פלפל אנגלי טחון
1 כפית קינמון טחון
1 כף סומאק
1 לימון, פרוס דק
200 מ"ל ציר עוף או מים
1 וחצי כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור, טחון טרי
2 כפות זעתר
.
אופן ההכנה:
בקערה גדולה מערבבים את העוף עם הבצלים, השום, שמן הזית, התבלינים, הלימון, הציר או המים, המלח והפלפל….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.