עוף בתנור עם ירקות

כן, כן. הפשוט, ה“רגיל” – הופך פה לטעים יותר, ואפילו מאד…
בצלחת
בוקר שבת חורפית, אפור וקר בחוץ, חמים ונעים בפנים. בייחוד עם המוסיקה Winking smile

האמת שהעוף הזה נולד מתוך עצלנות. הוצאתי מגש ירכי עוף מהפריזר, אפילו לא ממש חיכיתי שיפשיר (אני כבר שומעת את צקצוקי הלשון שלכם), חתכתי כמה ירקות שהיו בבית וקדימה לתנור. בקיצור – 5 דקות עבודה, 3 שעות בתנור. הדבר הקשה והמסובך ביותר כאן הוא להיות בבית כשהריח עולה מהתנור, אבל אחרי חצי שעה, כשמורידים את החום, אפשר להניח לו לנפשו ולצאת לטייל עד 10 דקות לפני שאוכלים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: culinati )

סגור לתגובות.