עשור של עשייה

בימים האלה אני חוגג 10 שנים להיותי במקצוע הכי טוב בעולם.עשור גדוש בכל טוב של עשייה ויצירה,חלום שהגשמתי לעצמי ותודה גדולה אני חייב לשירי בזה שתמכה בי מההתחלה.

אז איך הכל התחיל?
האמת שתמיד אהבתי לבשל,אבל נקודת מפנה זכורה לי כשהייתי במילואים ואז שאל אותי אחד החבר'ה(לאחר שנשאלתי מה אני רוצה ללמוד ואמרתי-לא יודע)מה אני אוהב לעשות.אז,פתאום קיבלתי הארה,אני אוהב,אבל ממש אוהב לבשל,אולי הגיע הזמן לפנות לכיוון הזה.עוד זכור לי שמצאתי על ספסל מחוץ לעבודה,חוברת של גומיו,דירוג מסעדות שקיים בכל העולם ושפעל בארץ לכמה שנים בודדות עד שנת 2003….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.