פאדג' שוקולד מושחת

אחת לזמן מה בא לי מסיבות שונות להכין קינוח מושחת ביותר והפעם אספתי לי מרשמלו, חלב ממותק, חטיפי שוקולד למינהם שלמען הנוחות נמכרים בתפזורת בשקיות, שוקולד צ'יפס ועוד. אז הבנתם שהבסיס שוקולד והתוספות חוגגות בפנים.
טוב לא נכין סתם כך קינוח שכזה, צריכים סיבה למסיבה, אז אולי לאירוח או ליום הולדת, אתם תחליטו.
ומדוע כיניתי אותו פאדג'? כי הפעולה כאן היא הרתחה והמסת החומרים העשירים במתיקות לדרגת סמיכות עבה וזהו פאדג'.

כאן מתחילה החגיגה

וכאן שלב ההמסה
ההשטחה בתבנית

והחיתוכים להגשה

פאדג' שוקולד מושחת

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.