פומלה ושרימפס

הפומלה היא פרי ההדר הגדול ביותר,מלאת ויטמין סי,בעלת מרירות עדינה וארומה מטורפת והיא זו שהייתה אחראית להכלאה יחד עם תפוז שיצרה את האשכולית.חוץ מזה אני חולה על הפרי הזה,זה מעין טקס קילוף הקליפה העבה שלה יחד עם הסרת הלוט של הציפה הלבנה עד שניגלים הפילטים של הפרי.

פרי הפומלה בעלי בקבוקונים גדולים שקל להפריד ביד,מלאים עסיס וממש מתבקש להכין מהם מנה חוץ מלנשנש סתם כך.
הפומלה מצוינת לסלטים ומוסיפה רעננות וחמיצות במידה,אני שילבתי את הפומלה במנת שרימפס.

הכנתי סלט שמורכב מפפאיה ירוקה חתוכה לרצועות דקיקות יחד עם קולורבי,מלפפון,בזיל,ג'ינג'ר מתובלים בסויה,יוזו וסילאן.גם קליפות פומלה נכנסו פנימה בשביל לבשם עוד …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.