פילה מוסר ברוטב עגבניות שרי אדום ופיקנטי

אנשים רבים נרתעים מהכנת מאכלי דגים. משום מה לרובנו נשמע הרבה יותר פשוט להכניס איזו חתיכת

עוף לתנור או להעמיד תבשיל על הגז מאשר להכין דגים. אולי תולדת העניין היא בעבר הרחוק בו היינו קונים

את הדגים שלמים ישר מהדייג, ומבלים שעות ארוכות בניסיון לחתוך, לפלט ולנקות כך שעד שהגיע הרגע

שאפשר כבר להכין מהם איזה משהו, כבר הלך כל החשק……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מטבחונט )

סגור לתגובות.